Alpen Expres   
 

Non stop nachttrein “De Alpen Expres” biedt al decennia lang reizigers de mogelijkheid zich ontspannen te verplaatsen. Reis terwijl u slaapt naar uw wintersportbestemming! Bespaar de stress van rijden per auto, de hoge kosten van tol, brandstof en aanschaf van dure winterbanden en kies er voor om in plaats van vermoeid nu uitgerust aan te komen op uw vakantiebestemming.
Alpenexpres.nl is zeer geschikt voor ouders, voor kinderen of wanneer je samen of alleen op zoek bent naar rust en comfort.

 
       

       
    De Ski Trein  
   

De Ski-Trein.nl is zeer geschikt voor jongeren, gezinnen en vrienden die kiezen voor een voordelige en relaxte manier van reizen. Aan boord van De Ski-Trein is er een keuze uit twee verschillende coupés; een 6-persoons ligcouchette en een 6-persoons zitcouchette. U kunt er voor kiezen om een losse plaats te boeken maar wanneer er meer privacy gewenst is bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een privé coupe te boeken. Het verblijf aan boord van de Alpen Expres is op basis van logies. In de avond kunnen consumpties en snacks gekocht worden in het barrijtuig dat zich in de trein bevindt. De ochtend van aankomst op de wintersportbestemming kan hier ook los een ontbijt en kopje koffie of thee gekocht worden.

 
       

       
    Bus-Pendel naar Oostenrijk met De Jong Intra Vakanties   
  Al bijna 40 jaar staat de Jong Intra Vakanties bekend om haar veelzijdige programma aan verzorgde busreizen. De Jong Intra is dus met recht een echte specialist te noemen als het om de busreizen gaat. De Jong Intra heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en om dit kracht bij te zetten rijden de Nederlandse bussen allemaal met de Keurmerk Busbedrijf certificering.

Klik op de bus om alleen een busticket te boeken!
 
       

       
    Oad Busreizen  
 

Met de bus naar Oostenrijk
Onze ervaren chauffeurs brengen u tijdens een busreis Oostenrijk naar dit vriendelijke Alpenland.

 

Wie snel en comfortabel naar de sneeuw wil, kiest voor vervoer per Oad-bus.

 
       

       
    CheapTickets.nl  
 

CheapTickets.nl is de website voor het online boeken van alle vliegtickets. Op de site vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de allerbeste prijzen. Niet alleen lijndienstvluchten worden aangeboden, maar ook lowcost carriers als Transavia.com, Ryanair en easyJet. Bovendien kunnen vakantievluchten van alle gerenommeerde Nederlandse touroperators op de website geboekt worden.